3D/2D Motion Designer – Den Bosch

Bedrijfsprofiel

ARFECTED ontwikkelt AR filters voor social media en AR content voor web en apps. Dat doen we met een flinke portie enthousiasme en voor grote internationale merken. We zijn een jong bedrijf en staan bekend om onze creativiteit, frisse blik en persoonlijke communicatie. ARFECTED is gevestigd in de Grasso, een hub van ondernemers/start-ups in de ICT. Op loopafstand van het CS in Den Bosch.

We breiden het in-house team en daarmee onze expertises steeds meer uit. De komende jaren hopen we het team nog verder uit te breiden, zodat we nog gekkere, mooiere, meer innovatieve dingen kunnen verzinnen. Deze vacature is een uitdagende kans voor motion design talent om een nieuwe vorm van media en advertising te ontdekken.

Functie beschrijving

Geanimeerde 3D en 2D elementen zijn dragend bij het ontwerpen van AR content. Als motion designer ben jij verantwoordelijk voor het tot leven brengen van concepten. Je werkt samen met onze designers en developers om hoge kwaliteit AR filters en AR content af te leveren.

Je houdt je zoal bezig met:

Riggen en animeren van een 3D mascotte van een internationaal bekend basketbalteam

In nauwe samenwerking met onze 3D designer breng je een 3D model tot leven. Je zorgt dat de bewegingen van de mascotte passen bij het karakter. Ook houd je rekening met de mogelijke bestandseisen van het uiteindelijke platform.

Het maken van een 2D animatie ter aankleding van een Instagram filter

Om de Instagram filter wat dynamischer te maken zorg jij dat de bestaande graphics op een passende manier geanimeerd worden. Tijdens het animeren hou je rekening met het bovenliggende concept. Ook hier zorg je dat jouw animatie in het juiste formaat geëxporteerd wordt.

Meedenken in een brainstormsessie met een creative agency voor een nieuwe campagne

Tijdens een brainstormsessie voor nieuwe concepten weet je jouw ideeën over te brengen op alle betrokken partijen. Je zoekt de randen van de technologie op en visualiseert je hersenspinsels waar nodig. Samen met de rest van het team zorg je dat de uiteindelijke uitgewerkte ideeën aanslaan bij de doelgroep én passen bij de betreffende campagne. En die creative agency gaat naar huis met een aangewakkerde vlam.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring met motion graphics (3D en 2D)
  • Uitstekende kennis van het Adobe pakket, After Effects ken jij als je broekzak
  • Ruime ervaring met 3D animatie software (Blender is een pré)
  • Communicatief sterk, vloeiend in Nederlands en Engels
  • Beschikbaar voor 40 uur per week

Persoonlijke eigenschappen

  • Je bent creatief, leergierig en gaat nauwkeurig te werk
  • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in social en tech
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je eigen tijd indelen
  • Je wordt enthousiast van werken in een start-up
  • Je groeit graag mee met een dynamisch en jong team

Arbeidsvoorwaarden

Jouw creatieve meesterbrein zit hier helemaal op zijn plek. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken en toffe nieuwe projecten op te zetten. ARFECTED biedt een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en meegroeien. Je krijgt een marktconform salaris en komt in het gezelligste team van Den Bosch te werken.

Stuur je CV, sollicitatie en je portfolio/showreel naar [email protected] o.v.v. Vacature 3D/2D Motion Designer.