Wanted: Creative Developer

Creative AR Developer – ’s-Hertogenbosch

Snapchat - AR for Generation Z

Bedrijfsprofiel

arfected is de pionier op het gebied van AR filters voor social media en AR experiences voor grote internationale merken. We zijn een jong bedrijf en ons team staat bekend om onze (technische) creativiteit, frisse blik en persoonlijke communicatie.

We houden ons continu bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van AR, WebGL en 3D. Als officiële partner van Instagram en Snapchat krijgen wij toegang tot de nieuwste technische features, inspireren we onze klanten en zetten we nét dat stapje extra zodat we kwaliteitswerk afleveren. Dit zorgt voor toffe samenwerkingen, een mooi portfolio en welverdiende AR prijzen.

Om het hoofd koel te houden spelen we Super Smash of Mario Kart en houden we elkaar scherp. Ons team wint tot nu toe alle vrijdagmiddag quizzen van andere start-ups. De komende jaren zullen we dit creatieve team verder uit gaan breiden. Deze vacature is een uitdagende kans voor Creative Developers om zich in een groeiend team aan te sluiten en een nieuwe vorm van media en advertising te ontdekken.

arfected is gevestigd in de Grasso, een hub van start-ups, op loopafstand van het CS in Den Bosch.

Functiebeschrijving

Je houdt je bezig met het bedenken, uitwerken en programmeren van creatieve AR projecten en demo’s. Denk aan het implementeren van cannon.js physics in een AR filter en het uitschrijven van een user-flow voor een interactieve 3D shopping-ervaring. Daarnaast ben je de technische schakel tijdens een brainstormsessie voor onze favoriete partners. En soms durf je gas terug te geven, om de overenthousiaste projectleiders te vertellen wat er niet kan (this comes to mind..).

We zijn op zoek naar een all-rounder die, naast scripting, ook ervaring en interesse heeft in 3D, de Adobe suite en graag puntjes op de i zet wat betreft UI/UX.

Functie-eisen

 • Je hebt ervaring met Javascript, HTML en CSS
 • Ervaring met Lens Studio en Spark AR (reactive programming) is een pré
 • Ervaring met app-development is een pré
 • Je kent het Adobe-pakket als de binnenkant van je broekzak
 • Je bent bekend met 3D programma’s als Blender, begrijpt 3D workflows en weet dat PBR geen nieuwe sandwich is
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Persoonlijke eigenschappen

 • Je bent creatief, leergierig en gaat nauwkeurig te werk
 • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in social en tech
 • Je kunt goed zelfstandig werken en je eigen tijd indelen
 • Je wordt enthousiast van werken in een jong bedrijf met voldoende groeimogelijkheden
 • Je beschouwt jezelf een all-rounder

Arbeidsvoorwaarden

Jouw creatieve meesterbrein zit hier helemaal op zijn plek. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken en toffe nieuwe technologieën te proberen (voor een recent project ontdekken we de Oculus Quest 2). arfected biedt een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en meegroeien. Je krijgt een marktconform salaris en komt in een informeel, jong en gezellig team te werken. Met regelmatig worstenbroodjes als lunch.

Stuur je CV en sollicitatie naar [email protected] o.v.v. Vacature Creative AR Developer