Creative Sales – Den Bosch

Bedrijfsprofiel

arfected ontwikkelt AR filters voor social media en AR content voor web en apps. Dat doen we met een flinke portie enthousiasme en voor grote internationale merken. We zijn een jong bedrijf en staan bekend om onze creativiteit, frisse blik en persoonlijke communicatie. arfected is gevestigd in de Grasso, een hub van ondernemers/start-ups in de ICT, op loopafstand van het CS in Den Bosch.

We breiden het in-house team en daarmee onze expertises steeds meer uit. We hopen het team de komende jaren nog verder uit te breiden, zodat we nog gekkere, mooiere, meer innovatieve dingen kunnen verzinnen. Deze vacature is een uitdagende kans voor creatief sales talent om een nieuwe vorm van media en advertising te ontdekken.

Functie beschrijving

Commerciële kansen spot jij als eerste, maar ook strategisch advies is een belangrijk onderdeel van je rol. Samen met onze designers en developers verdiep je je in de markt. Je ziet en creeërt kansen bij potentiële klanten en zorgt dat je met de juiste mensen in contact komt binnen een organisatie. Je onderzoekt kansen in de markt en geeft daar opvolging aan.

Samen met onze projectmanager stel je projectplannen en kosteninschattingen op. Je werkt nauw samen om briefings op te stellen die passen bij de klantvraag.

Naast het analyseren van de inkomende leads, ben jij verantwoordelijk voor de opvolging van de leads en het uitbreiden van inkomende leads. Hoe je dat doet? Daar mag jij jouw creatieve brein op loslaten. Doordat jij anticipeert op de markt, de trends kent en jouw creativiteit inzet, weet jij de organisatie en (potentiële) klanten te verrassen. 

Je houdt je zoal bezig met:

Het opzetten en finetunen van tools om een sales funnel vorm te geven

Om overzicht te houden van de status van leads zet jij met behulp van de juiste tools een sales funnel op. Jij weet precies welke lead onder welke categorie hoort, en wanneer actie vereist is.

Bedenken van creatieve manieren om bij klanten de aandacht te trekken

Er is niks mis met een koud mailtje of telefoongesprek, maar graag laten we een extra indruk achter. Dat krijg jij voor elkaar door op een creatieve manier bij nieuwe of bestaande klanten onder de aandacht te komen, bijvoorbeeld met behulp van onze designers.

Versturen van projectvoorstellen en polshoogte nemen

Samen met het team heb je een strak voorstel voor een nieuw project in elkaar gezet. Je verstuurt deze naar de klant en noteert meteen een aantal herinneringsmomenten om polshoogte te nemen.

Functie eisen

  • 0 – 5 jaar relevante werkervaring
  • HBO werk/denk niveau
  • Je spreekt en schrijft moeiteloos in Nederlands en Engels
  • Beschikbaar voor 32 of 40 uur per week

Persoonlijke eigenschappen

  • Je bent ambitieus, stressbestendig en resultaatgericht
  • Je hebt een commerciële en ondernemende persoonlijkheid
  • Je hebt een aangeboren gevoel voor het creëren en benutten van kansen
  • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in social en tech

Arbeidsvoorwaarden

Jouw commerciële meesterbrein zit hier helemaal op zijn plek. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken en toffe nieuwe projecten in gang te zetten. arfected biedt een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en meegroeien. Je krijgt een marktconform salaris en komt in het gezelligste team van Den Bosch te werken.

Stuur je CV en sollicitatie naar [email protected] o.v.v. Vacature Creative Sales Manager.