Multimedia Designer

Multimedia Designer – ’s-Hertogenbosch

Snapchat - AR for Generation Z

Bedrijfsprofiel

ARfected ontwikkelt AR filters voor social media (jeweetwel, die hondenoren) en AR content voor grote internationale merken. We zijn een jong bedrijf en staan bekend om onze creativiteit, frisse blik en persoonlijke communicatie. ARfected is gevestigd in de Grasso, een hub van ondernemers/start-ups in de ICT, op loopafstand van het CS in Den Bosch.

ARfected is een jong bedrijf dat veel samenwerkt met freelancers wereldwijd, maar wegens drukte op zoek is naar meer vaste uitbreiding. We hopen het team de komende jaren verder uit te breiden. Deze vacature is een uitdagende kans voor allround creatives om een nieuwe vorm van media en advertising te ontdekken.

Functie beschrijving

Je dag begint met het begroeten van onze vrolijke receptioniste en je pakt een lekkere kop koffie. Op de planning van vandaag staat; het verzinnen van creatieve AR concepten, het bouwen van een AR filter en een brainstormsessie met een creative agency voor een nieuwe campagne.

Je werkt zelfstandig aan de elementen die nodig zijn voor de Snapchat Lens, zoals het logo in de juiste afmetingen, tekstanimaties, snippets van muziek en geluidseffecten. Ook ontwerp je zelf 2D en 3D elementen waar nodig. Aan het eind van deze week verwacht de klant een eerste demo.

Tijdens een brainstormsessie voor nieuwe concepten voel je feilloos de balans tussen de wensen van alle betrokken partijen aan. Je komt met een creatief idee wat aanslaat bij de doelgroep én past bij de betreffende campagne. Daarna werk je een idee voor een Instagram post voor @arfected uit, dat je vanochtend onderweg ineens te binnen schoot.

Functie eisen

  • Je kent het Adobe-pakket als de binnenkant van je broekzak
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring met Javascript is een pré
  • Je bent sterk in creatie en conceptueel denken

Persoonlijke eigenschappen

  • Je bent creatief, leergierig en gaat nauwkeurig te werk
  • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in social en tech
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je eigen tijd indelen
  • Je wordt enthousiast van werken in een start-up

Arbeidsvoorwaarden

Jouw creatieve meesterbrein zit hier helemaal op zijn plek. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken en toffe nieuwe projecten in gang te zetten. ARfected biedt een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en meegroeien. Je krijgt een marktconform salaris en komt in een informeel, jong en gezellig team te werken. 

Stuur je CV en sollicitatie naar [email protected] o.v.v. Vacature Multimedia Designer