Stage – AR Designer

lensstudio

Bedrijfsprofiel

arfected is een augmented reality start-up. We ontwikkelen AR innovaties en de tofste AR filters voor social media en dat doen we voor grote internationale merken. We zijn een jong bedrijf en staan bekend om kwaliteit, innovatie en communicatie op persoonlijk niveau. arfected is gevestigd in De Grasso, een hub van ondernemers/start-ups in de ICT, op loopafstand van het Centraal Station in ’s-Hertogenbosch.

 

Deze stagevacature is een uitdagende kans voor allround creators om een nieuwe vorm van media en advertising te ontdekken. Als AR Designer kom je in aanraking met verschillende dimensies (2D, 3D, AR) en tools (Lens Studio, Spark AR, Adobe, Blender).

 

Persoonlijke eigenschappen

 

  • Je bent creatief, leergierig en gaat nauwkeurig te werk
  • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen in social en tech
  • Je kunt goed zelfstandig werken en je eigen tijd indelen
  • Je wordt enthousiast van werken in een start-up

 

Noor: Tijdens mijn stage bij arfected heb ik niet alleen geleerd over 3D modelleren voor augmented reality maar zoveel meer! Je gemiddelde dag begint met een meeting over de projecten en hier krijg je ook te horen waar je mee aan de slag gaat. Dit kan 3D werk zijn, conceptualiseren, of een filter in elkaar zetten. Via de klanten briefing krijg je te horen welk 3D werk gerealiseerd moet worden. Het is dan belangrijk dat je gaat onderzoeken hoe je het beste het gewenste resultaat kan bereiken. Daarvoor is het ook belangrijk dat je het model optimaliseert voor in de filters, uiteraard kunnen je collega's hierbij helpen als het niet lukt! Iedereen binnen arfected heeft zijn/haar eigen expertises maar weten ook van alles wel wat af, hierdoor is er altijd iemand die je kan helpen en iets nieuws kan leren.

Wat kun je verwachten?

Jouw creatieve meesterbrein zit hier helemaal op zijn plek. Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken en toffe nieuwe projecten in gang te zetten. arfected biedt een uitdagende omgeving waarin je kunt meedenken en meegroeien. Je krijgt stagevergoeding en komt in een informeel, jong en gezellig team te werken.

Stuur je CV en sollicitatie naar [email protected] o.v.v. Vacature Stage